hiss&diss!

tänkte köra på en hiss och en diss vilket är typ ett år sen.

Amanda hissar...!

*vintern, det är så fint och ljust på dagen och på kvällen blir de super mysigt med all snö.

*kyssar, man känner sig speciell när den man tycker om kysser en. det går inte att beskriva.

*träningsvärk, haha de låter helt sjukt men det är skönt för då vet man att man har kämpat!

* musik, det går inte säga något om de. "no Music, no life".

Amanda dissar...!

* små kryp, usch jag hatar äckliga kryp.. :s

* falska idioter, är sjukt less på alla jävla idioter de finns.

* sjukdomar som kommer plötsligt, då tar ja tillexempel min farfar som fick en hjärn blödning. det syntes inte förns det var försent.

* vad ska vi äta idag? en allmänt störande fråga.

* vara ifrån den man älskar mest, ja är ungefär 5 dagar varje vecka ifrån Charlie och det är för länge :-( ja saknar ihjäl han under hela veckan :-/

ett sätt att se på saken.

var hos farfar igår och det var en lättnad att se han andas helt själv och han öppnade ögonen lite. nu får vi bara hålla tummarna att allt går åt rätt håll och inte blir sämre. tillbaka till idag, jag har jobbat sen sju med att städa ur en lägenhet och nu ska ja snart fortsätta med en annan lägenhet efter nio fikat. Peace.

ett fel närmare rätt.

hela första prao dagen är avklarad, jag har jobbat sten hårt och är jätte nöjd! imorgon ska vi städa ur två lägenheter vilket låter rätt kul (älskar att typ he sönder saker och slänga dom). ajja, ska åka och hälsa på min fina farfar som nu kan andas själv. sen hem,träna ett tag,duscha och sova. ha det bra alla läsare! Peace.






lugg och svart!

kom på att ja bara har nämt att ja har klippt lugg och färgat håret svart. så tänkte att ni skulle få en bild. haha!




love song.

har inte bloggat nå på länge men har typ inte gjort ett piss. hela helgen har ja myst med älsklingen han har lagat lite mat åt mig bland annat. nu denna vecka har hela min klass prao och ja praoar då på min pappas jobb, Eriks mark och maskin (maskinförare). nu har ja fått borsta upp allt sand och det som var på golvet i garaget så nu väntar ja på att farsan ska ringa så jag får börja på nå nytt. igår så fick äntligen min älskade farfar komma till Sunderbyn vilket är mycket bättre. nu kan alltså både mamma och pappa vara hemma. nu tror ja Erik kom så ja antar att mer jobb väntas, ha en bra dag! Peace.

1,2,3 Tilda höglander♥

Idag är det 6 månader sen våran finaste Tilda for upp till himmlen, Ett halvår och jag har fortfarande inte förstått det :/ Jag tänker extra mycket idag på Tildas Familj?Släkt och alla hennes fina vänner. Vi saknar dig jätte mycket och hoppas verkligen att du har det bra där du nu är! Alltid älskad, Aldrig glömd.
Hoppas också att du väntar på mig,för jag kommer snart.♥
 
 

































































Oct. 04, 2012

min dag, klippt lugg, färgat håret svart, pluggat och nu ska ja sova. godnatt. Peace.

vänta håll ut.

vaknade med huvudvärk och lite feber, gick inte till skolan så nu sitter jag och pluggar lite matte. får se vad som händer sen, ha det bra! Peace.



ja och schnygg Tove på lägerskolan! ;-)

Oct. 03, 2012

har inte bloggat nå idag förns nu, har inte haft tid. började tio i tio på Hildursborg för att se en teater som var okej, fattade inte nå mycket om handlingen men dom var bra på att spela. sedan gick ja och linda tillbaka till skolan och käkade tacos, mums! hade ett antal lektioner och slutade halv fyra. jag cyklade hem och lagade middag och älsklingen kom hit ett tag så vi hann mysa.<3 nu ska ja lägga mig ner och sova, har så jäkla ont i mitt huvud :-( ajja, sov gott alla läsare. Peace.


when i'm gone.

gick hem lite tidigare idag pga världens sjukaste huvudvärk, gick och sov nån timme. haha skulle laga go middag så ja bakade piroger ;-) mums! ajja, tränade Zumba i 40 min vilket inte är de lättaste! testa inte om du har dålig motorik, haha. sitter ny duschad i soffan och pratar med världens finaste pojkvän. ska se på tv ett tag och sen dejta kudden. godnatt kära läsare. Peace.


kolla så jävla söt pojkvän man har! älskar dig Charlie<3

read all about it.

har inte bloggat på typ 100 år pga min älskade farfar fick en hjärnblödning för en vecka sen och har därför inte haft nån lust att blogga... ajja då tar vi nya tag! hela helgen tillbringades i Luleå och myste på med älsklingen. igår kom han förbi mig och vi pluggade och han typ mysa i 5 min för sen skulle han hem:-/ idag ska jag hem och plugga igen och ja, har inte mycket inplanerat. Peace.


mina naglar ja gjorde för en vecka sen!

RSS 2.0