Hemma

Som rubriken lyder så är jag nu hemma i min säng och bara vill sova. Båda två valparna ligger och myser vid bena på mig vilket känns super👌 förresten, någon som är duktiga headers och design kan ju jätte gärna kika mig (amandafrohm). Bloggen behöver verkligen verkligen fixas till. Bort med det gamla och in med de nya. Godnatt.

Mina 💕

trött som ett as

men ändå pigg. ställ frågor i ask vetja :)

ask.fm/amandafrohm

Svenska

Tjolahopp, dagen har vart super. Vaknade klockan 11.20 och började med biologi i två timmar, låter super tråkigt men vi fick se Xman haha så de rulla på ganska snabbt. Sen vart de lektion i laggån vilket är skit kul att mysa runt med kossorna. Och nu har vi svenska. Så ligger i min säng och läser, eftersom vi har läsning nu på lektionerna och vi luktade sjukt mycket kossa så fick vi gå och läsa i huset. Så nu ska jag läsa ett tag och sen blir de middag. Har inga planer för ikväll så vi får se vad som händer. Upd senare puss.
Bjussar på den 😘

Im baaack!

Efter Saras lilla gästbloggar inlägg insåg ja att de faktiskt är folk som kollar min blog även fast jag inte bloggar vilket känns fantastiskt. Ja så håller de i sig med statistiken så lovar ja att upd. Iallafall så har jag nyss lagt mig i sängen här på grans. Har ju faktiskt flyttat hit till Piteå Öjebyn och börjat på grans. Jag går djur linjen och blir utbildad djurvårdare vilket passar mig bra eftersom ja älskar nästan alla djur. Sen så har ja ju också köpt en golden. Född i april och fick henne i somras så hon är ju inte så gammal, dock är hon inte liten till storleken kan jag säga er. Familjen köpte även en till jämte. Så nu har vi tre fyrbenta vänner hemma. Åh Gud vad mycket som finns att berätta. En sak till är att ja har träffat världens finaste vänner, såna som finns i vårt och torrt. Nä nu ska jag ta och se filmen klart, har sovmorgon till 12.10 imorgon. Grymt skönt! Vi ska också ha en naturbruks lektion i laggån imorgon vilket ja längtar till att mysa med kossorna. Ha de bra så får jag ta och berätta senare hur bra jag mår och vart mitt liv ligger just nu. Natti natti!















hej hej!

Det är sara som gästbloggar, just nu sitter vi på engelskan hejdå!

RSS 2.0