don't you worry child

har inget speciellt att skriva om under veckorna eftersom de är pannband saker om och om igen. tränade när jag kom hem, duschade och lagade mat. pluggade kemi och pratade med Charlie. imorgon är man bjuden på fin middag. Charlies pappa fyller år och hans bror så då ska vi fira dom. har jag nå mer att säga? nä så skriver imorgon eller nå. men ni kan få några fina bilder iaf.










mums!

har nyss kommit hem från en liten promis efter att ha tjockat mig med mat från max.nu blir de kemi plugg och mys i tv soffan. ciao.






@Sunderbyn

som sagt så är jag just nu på Sunderbyn och besöker min lille bror som är sjuk, synd om han. han har haft en sån sjuk yrsel så dom tror att han har kristallsjukan. fråga mig inte vad de är utan läs på Google eller nått! förutom bara vara på sjukhuset så ser vi på Tintin, yeey! ska hem om ett tag och äta nå mat. resten av kvällen blir väl framför Tv:n och plugga lite kemi. ha en bra onsdagkväll alla läsare. ciao!








så där såg de ut på nyår för mig iallafall!


let her go

tjola hopp!
åkte till Luleå tio över två för att fixa lite grejs. träffade älsklingen en sväng och gjorde lite ärenden. kom hem vid fem och åt middag. satt i soffan ett tag och gick sedan ut för en prommis, mötte Sara och gick hem och duschade. pluggade ett tag och sitter just nu och pratar med Charlie. imorgon slutar vi halv fyra och då ska ja ta mitt arsle till klippa och göra hål i örat. jag kommer fan flippa ur. usch. jag tycker de gör ont att ta hål i öronsnibben och nu ska jag ta två hål i brosket och sedan när de har läkt så ska jag sätta dit en stav. tur att Eve följer med så jag kan nypa nån i handen! haha. ska sova nu iallafall. godnatt!



ska göra tvåan










vi fick även en kran av Sara som ändrar färg beroende på vilken värme vattnet är. ciao!

dead girls don't smile.

godmorgon!
sitter och försöker göra mig i ordning just nu och ska sen promenera till äckel skolan. wiho eller nått? ne. aja, efter skolan åker mamma och jag vill Luleå och ska fixa lite grejs. bland annat en hylla åt mig och lite färg så ja kan måla om mitt rum! har inte mycket mer att säga men ha de bra alla krigare där ute, ciao.








fuck ångest.

har lyckats kriga mig igenom denna snöiga måndag. gud vad mycket de har snöat idag? herregud fyfan. har iallafall suttit hela dagen i elevfiket med strömmen och tornet(Amanda e & Lydia).
tog bussen hem halv två och sen dess har jag hållt på att somna haha. sitter och pluggar lite kemi inför provet på fredag och ser tv. hoppas ni har de bra efter en seg måndag. ciao!




If I were a boy

tjolahopp!
ligger i min sköna stora säng med världens finaste och bara små pratar. har möblerat om i rummet idag så de är både mysigt och städat. vad mer har jag gjort idag? öhh absolut ingenting. aja ni får ha en bra kväll också taggar vi måndag och skola då? godnatt kära läsare!












tjoblahoppsansvejsantjo!

säger bara s3.. ibland är teknik och funktioner lite för mycket för mig med. men de funkar ju så de är inget att klaga på :) verkar vara cruising i lule, men jag föredrar att vara med Amanda och bara mysa och gosa,


Föratt alla har inte världens finaste flickvän.. snarare ingen ...förutom jag:)
går himla sakta att skriva ett inlägg och Amanda suckar och har sig! men he går ju bra ändå :) hoho hejs// Charlieee^^


a work out!

sitter hemma i älsklingens famn nu och bara tar de lugnt. har ätit go middag, älgkött och sallad! väntar på efterrätten och sen tillbringas resten av kvällen framför Tv:n. vad gör ni resten av kvällen kära läsare? glöm inte bort blogresponse nu! ciao!












woopwoop!

fredag idag! kommer inte kunna blogga nå eftersom mitt trådlösa Internet på mobilen inte funkar...
aja, ska gå upp och äta frukost nu ciao!




för alla gånger som du sa

jävla skit. haha nu ska ja köra på fifan. haha. jag slutade blogga efter att min farfar fick en jätte kraftig hjärnblödning och jag vart typ deprimerad och orkade inte med bloggen just då. men vi tar väl nya tag? right?
ligger och pratar med Charlie i telefonen men ska snart dejta kudden. är sjukt trött! imorgon blir de skola först och efter skolan ska ja städa mitt rum, arbeta och vänta på min ängel. just ja, jag har ju tecknat lite bilder i ett block som ja fick i julklapp så har även klickat hem lite tecknar böcker! fin fint!
åh vad trött ja blev... nu ska jag sova, godnatt alla fina läsare!














lite flum bilder från höst terminen! godnatt!

RSS 2.0